WCSC IV 2014 – Kalajoki

Incar video suditusta lähdöstä. Vauhtia tuli vasta kolmosella…

Lajittelun paras veto, lipsahti kyllä punavalon puolelle:

Paras veto - Lajittelu WCSC IV 2014
Paras veto – Lajittelu WCSC IV 2014

Ja jälleen kerran karsiutuminen heti alkuun eliminattorissa! Ihme kun mulle annetaan kaavioon aina eri luokassa painivia autoja 🙁 Mutta elämä on, ainankin tähän huonoon suditeltuun lähtöön sain uuden loppunopeusenkan, jonka perusteella varmaan joku tulkitsee että tasaväkisiä autoja ovat. Voinen olla eri mieltä, vastassa oli kiihdytysauto slikseillä ja mulla on auto jolla ajetaan töihin päivittäin ja katurenkaat!! Muutenkin koko viikonlopun kuvaavimmat fiilikset oli että näillä kumeilla ei enää lähdetä neppailemaan ja alustan säätöönkin pitäis keskittyä kuitenkin. Mutta nyt ei ollut tehot kateissa kuten Porissa mutta pitoa ei startissa ollut, hyvä että edes vahingossa sai 60 jalkaisen alle kahden sekunnin!

Eliminaattorin aikakortti – LOSER!

Eliminaattori - Loser!
Eliminaattori – Loser!

Kuvia päiväsaikaan by Miksu

Photo by Miksu

WCSC Kalajoki

WCSC Kalajoki

Monen mutkan kautta pelipaikoilla, pari kilometriä majoitukseen… Varmaan jonkinlainen ennätys tehdä matkaa 8 tuntia Hämeenlinnasta Kalajoelle! 8 tuntia ja karvan alle 500km, muutama mutka taisi olla matkassa :/

Kalajoki - Hiekkasärkät
Kalajoki – Hiekkasärkät